Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

BWT PERLA SILK BASIC XL vízlágyító (PSXLBASIC)

Ár:
315.600 Ft
284.000 Ft (223.622 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Gyártó cikkszám: PSXLBASIC
Szállítási díj: 5.715 Ft
  • Stílusos kialakítás és lenyűgöző teljesítmény
  • Smart metering funkció: az intelligens, predektív regenerálás
  • Többfunkciós kijelző, háttérvilágítással
  • Könnyen beállítható és egyszerűen kezelhető
  • Sóoldali biztonsági szelep a kiegészítő védelem érdekében
  • Sólé szelep
  • NNK ivóvízbiztonsági engedéllyel rendelkezik
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: BWT
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BWT PERLA SILK BASIC vízlágyító - termékleírás
 
Intelligens és teljesítményorientált kivitel a modern élethez igazítva, amely percenként akár 50 liter lágy, selyemvizet biztosít. A tényleges használat, az életmód és a változó igényeket figyelembe veszi a BWT Perla Silk vízlágyító berendezés. Csak szükség esetén regenerál, így garantálja az optimális víz és só felhasználást a költséghatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. A BWT Perla Silk tökéletes választás a modern életstílushoz.

TERVEZÉS
A BWT Perla Silk basic vízlágyító egy jól megtervezett és letisztult stílusú berendezés. Ezen túlmenően, hangsúlyoznunk kell funkcionalitását és robosztus jellegét. A beépített kijelzővel ellátott kompakt ház teljesen zárt a por elleni védelem érdekében továbbá, hogy megvédje belső szépségét, amely az intelligens megközelítés mögött rejlik, hogy lágy, BWT selyemvizet biztosítson.

SMART METERING FUNKCIÓ: INTELLIGENS PREDIKTÍV REGENERÁLÁS
A tényleges használat, az életmód és a jövőbeli igények összeegyeztetése lehetővé teszi a BWT Perla Silk basic vízlágyítók számára, hogy folyamatosan biztosítsák az otthon lágy vízzel történő ellátását. A berendezések akkor regenerálnak, amikor szükséges, így optimalizálja a víz és sófogyasztást a maximális hatékonyság és a valós működési költségek minimalizása érdekében, így a BWT Perla Silk basic vízlágyító tökéletes választás a modern otthonok igényeihez.

VISSZACSAPÓ SZELEP A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN
A BWT Perla Silk basic vízlágyítók tartalmaznak egy visszacsapó szelepet, mely megakadályozza a túltöltést, ezáltal biztonságot nyújt.

Opcionálisan BWT Power Bankkal is működik Olyan létesítményekben, ahol nincs áram vagy áramellátás a berendezéshez opcionálisan BWT POWER BANK csatlakoztatható, így a vízlágyító hálózati áram nélkül is képes üzemelni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!