Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Viessmann Vitodens 100 W 26 kW Kombi

Ár:
375.907 Ft (295.990 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 3.810 Ft
 • Kondenzációs kombi fali gázkazán

 • Teljesítmény: 5,9-26,0 kW

 • Hatásfok: 108,4 %

 • Cikkszám: B1KA044

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Viessmann
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hagyományos radiátoros fűtés, vagy alacsonyhőmérsékletű padlófűtés? Legyen szó bármely megoldásról, a Vitodens 100-W falikazánnal jelentősen csökkentheti gázszámláját. A kényelemről nem kell lemondania.

Viessmann Vitodens 100 W 26 kondenzációs kombi gázkazán, 2014. szeptemberében megjelent új modell, a Viessmann válasza a kedvező árfekvésű kondenzációs technikára. Elődjéhez képest nagyobb modulációs tartománnyal rendelkezik, miközben lényegesen halkabb lett. És aminek mindenki örül: nem drágult. Egy dolgot leszögezhetünk: az új kondenzációs kazánt minden tekintetben nehéz felülmúlni. Az új Vitodens 100-W még takarékosabb, még halkabb, még jobb. A korábbi kazánokhoz képest a Vitodens 100 W kondenzációs gázkazán, új fordulatszámszabályzós, energiatakarékos szivattyúval rendelkezik.

A Vitodens 100-W falikazán szabályozása ötvözi az időjáráskövető szabályozás előnyeit a szobatermosztátok egyszerű kezelhetőségével. A készülékkel szállított állandó hőmérsékletű szabályozás bármikor kiegészíthető időjáráskövető szabályozással, csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatnia. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg: az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. Minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a készülék, annál magasabb a megtakarítás.

Melegvíz komfort kombi kazánoknál. A legkedveltebb Vitodens 100-W 26 kombi falikazánt egy újabb funkcióval látták el: a melegvíz teljesítménytartomány 29,3 kW-ig növelték. Ezt a tartalékot különösen akkor érzi majd hasznosnak, ha két csapot szeretne egyszerre használni.
 

  Saválló nemesacél kazántest:

A kondenzációs kazánokban nagymennyiségben lecsapódó víz savas, maró hatású. Csak a saválló nemesacél képes tartósan ellenállni a kondenzvíznek. Ezért a Viessmann összes kondenzációs hőcserélőjét saválló nemesacélból készül.

  Inox-Radial fűtőfelület:

A saválló Inox-Radial fűtőfelület gyakorlatilag egy spirálisan hengerformára hajtott cső. A csőben áramlik a fűtési víz, míg a henger belső terében ég az égő. Az égéstermék a hengerívek közötti résen távozik a tűztérből. Az Inox-Radial hőcserélő egyike a Viessmann legjelentősebb innovációinak.

  Viessmann MatriX-égő:

A saját fejlesztésű MatriX-égő égési felülete nagy a hagyományos égőkhöz képest. A láng nagy felületen oszlik el, az égés alacsony hőmérsékleten megy végbe. A károsanyagokban szegény égés minden feltétele biztosított.

Termék részletes ismertetése:

 • ****-os energiaosztály
 • 2014-es új modell
 • Új fordulatszámszabályzós, energiatakarékos szivattyú
 • Saválló nemesacél kazántest
 • Inox-Radial fűtőfelület
 • Viessmann MatriX-égő
 • ***-os melegvíz-komfort
 • Éves átlagos hatásfok: 97%(Hf) / 108% (Ha)
 • Kategóriájának legcsendesebb készüléke
 • Made in Germany - A Vitodens 100-W falikazánok gyártása a németországi Allendorfban történik

A Viessmann Vitodens 100 csatlakozó szerelvény kombi kazánhoz, nem képezi a termék részét.

Füstgázcsatlakozás: 60/100 mm
Fűtési teljesítmény: 5,9-26,0 kW
Magasság: 700 mm
Szélesség: 400 mm
Mélység: 350 mm
Súly: 38 kg
Melegvízhozam: 14 l/min
Névleges hőterhelés: 6,1-24,3 kW
Hatásfok: 97,5 % (100%-on)
Hatásfok: 108,4% (30%-on)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek