Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Vaillant aroTHERM plus VWL 125/6 A 230V 12,2 kW levegő-víz hőszivattyú aktív hűtéssel (monoblokk R290) 0010023446

Ár:
2.170.000 Ft
2.099.900 Ft (1.653.465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3%
Gyártó cikkszám: 0010023446
Szállítási díj: 18.034 Ft
A Vaillant Arotherm Plus VWL 125/6 monoblokkos levegő-víz hőszivattyú egy összetett megoldás fűtésre és hűtésre, egy készülékben ötvözve. Ez a típusú hőszivattyú a magasabb előremenő fűtővíz hőmérsékletnek köszönhetően nem csak újépítésű épületeknél használható, hanem meglévő fűtési rendszerek felújításához is alkalmas. Hűtőközegként természetes anyagot használ, mely rendkívül alacsony üvegházhatást okozó mutatóval rendelkezik. Az Arotherm Plus légmentesen lezárt hűtőkörének köszönhetően a telepítéshez nincs szükség speciális képesítésekre. Az akár 75 °C-os előremenő fűtővíz garantálja a legionella baktériumok elleni védelmet. Az UniTower Plus beltéri egységgel kombinálva lehetővé teszi a használati melegvíz tárolását és melegen tartását, így a teljes lakóépület melegvíz igényét kielégíti. A Sound Safe System technológia biztosítja a zajszegény üzemelést. Kiépített rendszer esetén épület hűtésére alkalmas.
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Vaillant
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vaillant Arotherm Plus VWL 125/6  monoblokkos levegő-víz hőszivattyú

Főbb jellemzők – Kompakt és helytakarékos, monoblokk hőszivattyú – Magas előremenő fűtővíz hőmérsékletek régebbi rendszereken történő alkalmazás esetén is – Inverteres kompresszor (a teljesítmény folyamatosan az aktuális hőszükséglethez illeszkedik) – Gyárilag beépített aktív hűtési funkció – Sound Safe System a rendkívül halk üzem biztosításáért – Utólag is integrálható egy már meglévő fűtési rendszerbe – Hibrid rendszerben bivalens alternatív, párhuzamos vagy a triVAI paraméterrel költség-optimalizált üzem lehetséges – A napelemes rendszer által megtermelt saját energia intelligens felhasználása (PV ready)

A termék felszereltsége – Nagyhatékonyságú szivattyú és szenzor-vezérelt hűtőkör – Modulációs működésű ventilátor zajcsökkentő funkcióval – Biztonságos hőcserélő (dupla falú kondenzátor) – Automatikus légtelenítő szelep – Integrált környezeti energiahozam kijelzés Szállítási terjedelem – aroTHERM VWL hőszivattyú – Kondenzvíz elvezető – Tömítések tasakja – Légtelenítő cső – Kezelési- és szerelési útmutató Tudnivaló! A multiMATIC 700 vagy a sensoCOMFORT 720 időjárás-követő rendszerszabályozót minden esetben külön kell megrendelni. A 10 és 12 kW-os típusok egy- és háromfázisú kivitelben is kaphatók!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!