Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V

Ár:
1.450.000 Ft
1.099.000 Ft (865.354 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
Szállítási díj: 2.527 Ft

Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V

1db ezen az áron 

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Grundfos
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V termékleírás

A Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V egy megbízható, kompakt, előreszerelt, telepítésre kész egyszivattyús szennyvízátemelő berendezés, mely akár fekáliás szennyvizek szállítására is képes.
Ez a készülék számtalan előnnyel bír, többek között azzal, hogy hét különböző méretű hozzáfolyó csonkkal rendelkezik, mely igen rugalmas beépíthetőséget biztosít. Ezen kívül hat motorméret közül választhatunk az optimális teljesítmény elérése érdekében.
A szivattyú háza öntöttvasból, járókereke luranylból, a szivattyú tengelye rozsdamentes acélból és gyűjtőtartálya pedig a szennyvízzel szemben ellenálló polietilénből készült.
A berendezés egy gyűjtőtartállyal, egy egy- vagy háromfázisú szivattyúval, egy szintérzékelővel, egy visszacsapó szeleppel, a bekötéshez szükséges tartozékokkal és egy könnyen kezelhető LC 221 szintvezérlővel van felszerelve.

A szivattyúház Vortex rendszerű járókerekekkel készül, mely a szivattyú élettartama alatt végig változatlan teljesítményt biztosít számunkra. A szivattyú mechanikus csúszógyűrűs tengelytömítéssel és olajkamrával van felszerelve. Az egyfázisú motorok a vezérlőszekrénybe épített üzemi kondenzátorokkal vannak beépítve.
Motorja túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, melyet egy motortekercsbe épített hőfokkapcsoló és hőkioldó biztosít. Ha a motor túlterhelést érzékel, akkor leáll, de az automatikus hibanyugtázás után, miután visszahűlt a normál üzemi hőmérsékletre, újraindul. Háromfázisú motoroknál hibás fázissorrend esetén a vezérlés hibajelzést ad és nem engedi elindulni a szivattyút.
A gáz- és szagtömör, nyomásálló gyűjtőtartálya rendelkezik az összes szükséges csatlakozó csonkkal. A gyárilag beállított hozzáfolyási magasság 250 mm, így az eltérő hozzáfolyási magasságot a készülék vezérlőpanelén kell beállítani. A tartály DN 100-as (opcionálisan DN 150-es) csatlakozócsonkja 360°-ban elforgatható, mely 180-315 mm-es hozzáfolyási magasság közötti csatlakozást tesz lehetővé.

LC 221 vezérlés alapja a gyűjtőtartályban elhelyezett piezorezisztív analóg szinttávadó által biztosított folyamatos jel. A vezérlőegység feladata, hogy állítsa a szivattyúk működését a szintérzékelő által mért folyadékszint szerint. Ha a folyadék szintje eléri a START szintet, akkor a vezérlő elindítja a szivattyút, ha pedig eléri a STOP szintet, akkor leállítja azt.
A szállított folyadékhőmérséklet tűrése maximum 40 °C lehet, de 5 perc/óráig akár a 60 °C-ot is elérheti.
A készülékhez választhatóan egy 4 vagy 10 méteres kábel jár tartozékként.
A telep súlya típustól függően 69 és 72 kg között változhat

Alkalmazása

A MULTILIFT széria típusai az épületek csatornaszint alatti szennyvizeinek a közcsatorna hálózatba történő átemelésére kínálnak megoldást. A kompakt kivitelüknek köszönhetően minimális helyigényük van, így szinte bármely épületben alkalmazhatók. A telep kialakítása az elárasztásra hajlamos aknákba és helyiségekbe történő telepítés esetén is folyamatos üzemet biztosít.
Ezt a konkrét típust jellemzően csatornaszint alatti alagsorok, pincék szennyvizének átemelésére használják, valamint meglévő épületek felújítása, új funkciók (pl.: pincei étterem, fitnesz, szauna, vizesblokk) kialakítása esetén, mivel a készülék közvetlenül csatlakoztatható a hátsó kiömlésű álló vagy fali toalettekhez.
A Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V átemelő telep olyan családi házak, üdülők és különféle épületek esetén is alkalmazható, ahol nem szükséges tartalék szivattyú beépítése.
Házi és fekáliás szennyvizek szállítására is alkalmas.

Ajánlott telepítése

A Grundfos Multilift M.12.1.4 1x230V egy telepítésre kész berendezés és hét különböző hozzáfolyási csonkja pedig a tartály valamennyi oldalán rugalmas beépíthetőséget biztosít.
A telepítés során arra kell figyelni, hogy a berendezés egy jól szellőző, jól megvilágított helyre kerüljön és körülötte legalább 60 cm szabadon körbejárható teret kell biztosítani a könnyű hozzáférhetőség miatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!