Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Ravak Brilliant B SET BSDPS - 120 bal (króm) D01000A082

Ár:
139.900 Ft (110.157 Ft + ÁFA)
Szállítási díj: 5.080 Ft

B SZETT
Külön kell megvásárolni a zuhanysarok üveglapjait, a zuhanyajtót vagy a Brilliant termékcsalád rögzített falait, valamint az úgynevezett B SZETT fém elemeit. A B SZETT tartalmazza a rögzítőket, a csuklópántokat, a fogantyúkat, a szerelőkészletet és a kiválasztott szettekhez az a Brilliant konzolokat is. A rövid vagy a hosszú üvegtartó konzol külön megvásárolható a kisebb méretű zuhanykabinokhoz is.

Elérhetőség: Raktáron/külső raktárból 1-2 hét
Gyártó: Ravak
Méret
120
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A formatervezett csuklópántok, rögzítők, fogantyú és a tartók szettje kiemeli a 120x90 méretű Brilliant BSDPS zuhanykabin jobboldali vagy baloldali változatának minimalista megjelenését. A fém elemek szögletes, lapos formája különbözteti meg a Brilliant zuhanykabint a piacon található hasonló termékektől. A masszív fémelemek és a kiváló minőségű krómozás kombinációja szavatolja az összes fémelem lehető legjobb minőségét. Ennek köszönhetően garantálhatjuk az elemek nagyon hosszú élettartamát – az élettartam-teszt igazolta a 30 évet.

A 120x90 méretű BSDPS zuhanykabin jobboldali vagy baloldali változata fém részeinek szettje (ajtó nyitása).
A B SZETT tartalma:

  • masszív üvegtartók - 4 db
  • ajtózsanérok - 2 db
  • fogantyú - 1 db
  • hosszú tartó - 2 db
  • szerelőkészlet

A zsanérok a zuhanykabin belsejében az üvegbe vannak ágyazva, és forradalmian könnyebbé teszik karbantartását. Az emelőszerkezet biztosítja az ajtó zárását és felemelkedését a küszöb fölé nyitása és zárása során. A tiszta fém és az ergonomikus fogantyú masszív kialakítása hangsúlyozza a teljes zuhanykabin tekintélyes megjelenését. A hosszú üvegtartók biztosítják a termék maximális stabilitását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek