Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Alföldi Formo 9M70 S5 01 WC ülőke vékonyított kialakítás (Soft Closing, Quick Release funkció)

Ár:
30.900 Ft (24.331 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 9M70 S5 01
Szállítási díj: 1.524 Ft

A Wc ülőke az újdonságnak számító SkinnySeat néven megjelenő legújabb trendet képviselő, mely modern és finom külsőt kölcsönöz vékony kialakításának köszönhetően. Formo termékcsalád választása esetén megfelelően illeszkedik a Formo WC csészéhez.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Alföldi
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alföldi Formo 9M70 S5 01 WC ülőke

  • Fehér színben 
  • Lecsapódásgátló mechanizmussal
  • Fém zsanérral
  • Vékonyított kialakítás (Skinnyseat)
  • Soft Closing és Quick Release funkcióval
  • Szerelhető: 7060 R0 xx és 7060 10 xx mélyöblítésű fali WC-hez

SOFT CLOSING

A Soft Closing újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tetőrész az ülőkére. (lecsapódásgátlós)

QUICK RELEASE

A legtöbb Alföldi wc ülőke nem csupán a már ismert Soft Closing funkcióval, hanem az úgynevezett Quick Release-szel teszi könnyebbé a mindennapos takarítást. A Quick Release lényege, hogy a WC-ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból, így annak leszerelése nélkül válik quick takaríthatóvá a WC teljes felülete.

SKINNYSEAT

A jelenlegi formák a finom, vékony dizájn jegyében születnek, amelynek elsődleges megtestesítői az elektronikai eszközök. Ez az irány jelenik meg a fürdőszobában is. A SkinnySeat WC-ülőke hasonlóan a többi Alföldi ülőkéhez duroplastból készül, emellett Soft Closing és Quick Release funkcióval rendelkezik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!