Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Alföldi Formo 7060 HR R1 fehér kombipack CleanFlush (perem nélküli) EasyPlus bevonattal

Ár:
70.900 Ft (55.827 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 7060 HR R1
Szállítási díj: 4.064 Ft

Alföldi Formo 7060 HR R1 fehér kombipack

CleanFlush: perem nélküli

EasyPlus bevonat: speciális fejlesztésű mázfelület

 

A kombipack tartalma:

  • 1 db mélyöblíésű, CleanFlush fali-WC (7060 R0 01)
  • 1 db WC-ülőke Soft Closing és Quick Release rendszerrel
    (98M9 C5)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Alföldi
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

További információk:

Méretei: 37 x 53 cm

Szerelése speciális tartó- és rögzítőszerelvényt igényel

Szükséges öblítővíz mennyisége 3/6, 3/4,5 l

A kombipack tartalma:

1 darab mélyöblítésű, Cleanflush (perem nélküli) fali WC, Easyplus bevonattal (7060 R0 R1)

1 darab WC ülőke Soft Closing és Quick Release rendszerrel (98M9 C5 01)

EASYPLUS BEVONAT

Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a vízcseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.

Az Easyplus felülettel ellátott szaniterek R1 színkóddal rendelhetők.

CLEANFLUSH

A WC-k öblítésénél a fejlesztések két irányba hatnak. Egyrészt a minél kevesebb vízfelhasználásra, másrészt a minél teljesebb öblítési felület elérésére törekednek a gyártók. Ezt a két irányt ötvözik az Alföldi CleanFlush WC-i a Formo és a Mollis családokban, amelyek a nyitott gyűrűs öblítésnek köszönhetően a WC belső felületének hatékony öblítése mellett csupán 3/4,5 literrel öblítenek. Az új technológiának köszönhetően a napi takarítás is jóval egyszerűbb, így könnyedén biztosítható a higiénia a fürdőszobában. A 4,5 l-es öblítés feltételeiről az Alföldi weboldalán is elérhető Szerelési útmutató ad tájékoztatást.

SOFT CLOSING

A Soft Closing újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tetőrész az ülőkére. (lecsapódásgátlós)

QUICK RELEASE

A legtöbb Alföldi wc ülőke nem csupán a már ismert Soft Closing funkcióval, hanem az úgynevezett Quick Release-szel teszi könnyebbé a mindennapos takarítást. A Quick Release lényege, hogy a WC-ülőke egy könnyed mozdulattal kipattintható a zsanérból, így annak leszerelése nélkül válik quick takaríthatóvá a WC teljes felülete.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!