Termékek Menü
+3626/324-455 ; +3630/440-0982

Alföldi Bázis laposöblítésű, alsó kifolyású GYEREK WC (4004 00)

Ár:
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 4004 00 01
Szállítási díj: 2.667 Ft

Alföldi Bázis laposöblítésű, alsó kifolyású GYEREK WC 

Cikkszám: 4004 00 

A kép illusztráció! Az ár a WC ülőkét NEM tartalmazza! Ezt a terméket külön szükséges megvásárolni. (Kiegészítő termékek)

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Alföldi
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bázis ÜLŐKE GYEREK WC-HEZ Bázis ÜLŐKE GYEREK WC-HEZ
8.100 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Termék információk:

Gyártó: Alföldi

Anyag: porcelán

Súly: 10,7 kg 

Szerelhető padlóra csavarozással

Szükséges öblítővíz mennyisége 6 l

Az ár a WC ülőkét NEM tartalmazza! Ezt a terméket külön szükséges megvásárolni! 

(Kiegészítő termékek - Alföldi ülőke gyerek wc-hez) 

 

Lábon álló WC információk:

TILOS a termékeket ,,bebetonozni”, cementhabarcs ágyba ültetni vagy egyéb, rugalmatlan kötést biztosító ragasztóanyaggal rögzíteni! Ez a módszer a garancia azonnali elvesztését eredményezi! A sarokszelep magasságát az alkalmazott öblítő szerkezet határozza meg, ezért a vízvezeték kialakítása előtt győződjünk meg a szükséges méretekről! A csavarkészletben található műanyag alátét megóvja a terméket a fémcsavarral történő érintkezésből eredő sérülésektől! A padló érintkezési felületei síkot képezzenek, mert az 1 mm-nél nagyobb egyenetlenségesetén a rögzítő csavarok meghúzása a termék, illetve a burkolat törését okozhatja. Ezért az egyenetlenségeket ki kell egyenlíteni!

A gyártási technológiából és az üvegszerű mázfelületből következően szanitertermékeink nem károsodnak hőingadozás hatására, éghetetlenek, statikusan terhelhetők, nem deformálódnak, nem igényelnek felületi kezelést, ellenállnak az oldószerek ill. a háztartásban használatos egyéb tisztítószerek káros hatásainak. Nagy töménységű savak, lúgok alkalmazása termékeink tisztításakor nem ajánlott, mivel azok rendszeres használat esetén megbontják a mázfelület egységét és mattulást okoznak. Emellett a felületet óvni kell a kemény fémek karcoló hatásától (tehát pl. fémszemcse tartalmú súrolószer alkalmazását nem javasoljuk). Az üvegszerű mázfelület és a kerámia fenti előnyei mellett egy nagy hátránnyal bír: rideg és emiatt törékeny, ezért óvni kell a hirtelen mechanikai hatásoktól, ütésektől, mert az a máz, nagyobb dinamikus igénybevétel esetén maga a termék törését eredményezheti. Az ilyen, nem rendeltetésszerű használat (pl. bármilyen tárgy termékbe történő beleejtése) során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!